Saltar apartados

DOCÈNCIA

 

El conjunt de l'activitat docent departamental s'articula al voltant de l'eix de l'educació, la didàctica general i les didàctiques específiques.  En conseqüència, les diferents àrees de coneixement ofereixen cursos que desenvolupen les capacitats professionals de la docència pròpia de l'educació infantil, primària, secundària, psicopedagogia i ciències de l'activitat física i de l'esport. Així mateix, el departament ofereix docència per a la capacitació per a poder impartir educació religiosa en els nivells elementals del sistema educatiu.

En addició al que antecedeix, el programa de doctorat departamental, centrat en "Investigació Educativa, Desenvolupament Curricular i Professional", ofereix la potencialitat d'aprendre les competències de la investigació educativa en els àmbits de la didàctica general, les tecnologies electròniques, l'educació física i esportiva i la didàctica musical. D'acord amb l'anterior, el màster "Investigació en Didàctica de les Ciències Experimentals" permet als participants la constitució de competències investigadores en educació en ciències.

En conclusió, els currículums que es poden cursar en aquest departament condueixen a títols universitaris que habiliten per a exercir l'activitat professional en educació infantil, primària, secundària, psicopedagogia i en ciències de l'activitat física i l'esport. Cal destacar que la planificació, acció i avaluació de les matèries dels diferents currículums es beneficien de les relacions internacionals que manté el departament amb diferents universitats europees i americanes.

 

Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques


Universitat d'Alacant
Carrer Aeroplà s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant

Tel: (+34) 96 590 3721

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464